Industritryck

– Hur kan vi hjälpa dig?

För plast, stål och träindustri

Vi är idag en av södra Sveriges största leverantörer av industritryck till tillverkningsindustrin. Främst till plastbranschen som till stor del är lokaliserad i vårt närområde men även till företag inom stål och träindustrin. Vi erbjuder tampo och screentryck, varmprägling och lasergravyr på de flesta material. Vi jobbar med kunder utan egen tryckavdelning eller där kapabilitet/kapacitet eller kundskap saknas för att applicera förstklassiga tryck. Vi vänder oss främst mot närliggande tillverkningsindustrin som på egentillverkade detaljer vill applicera någon form av tryck eller gravyr. Är du intresserad av att komma i kontakt med vår industritrycksavdelning – Kontakta oss här

Detaljhandeln

– Hur kan vi hjälpa dig?

Som svensk tillverkare har vi även en omfattande tillverkning och försäljning mot detaljhandeln. Som Nordens största tillverkare av isskrapor letar sig våra produkter in på flera varuhus och webbsidor.

Även våra sportflaskor återfinns på de flesta större kedjor och vi utför även specialdesignade produkter med unika kundlösningar.

Andra produkter som återfinns inom detaljhandeln är våra reflexer, disktrasor med designade mönster, kompositmuggar och take away-muggar.

Är Ni intresserade att tillhandahålla och sälja några av våra produkter inom detaljhandeln eller skapa egna produkter som kan passa in i vårt produktutbud – Kontakta oss här.